Енергозбереження – важливе завдання по збереженню природних ресурсів.

Ефективні рішення з енергозбереження від компанії «BEZGAZA ...

  • Програма енергозбереження в СШААмериканські громадяни, що живуть в енергетично неефективних будинках, з недостатньо гарною ізоляцією, мають право розраховувати на державну підтримку в особі Міністерства енергетики США в оцінці енергоефективності житла та надання послуг з подальшого його утепленню.

На даний момент ця програма охопила понад 5 
Енергозбереження в Європі | Науково-дослідний центр «Прилади і ...млн сімей. Вона включає: Енергоаудит Ізоляція стін і труб Утеплення будинку Удосконалення системи клімат-контролю (нагрівання, вентиляція, кондиціонування) Програма підвищення енергоефективності житла дозволить власникам будинків знизити рахунки за комунальні послуги на 20%, що зменшить бюджетні витрати сім'ї та внесе істотний внесок у поліпшення екологічної обстановки. Програма передбачає 10% -у податкову знижку від вартості ізоляційних робіт, установки вікон, що відповідають новим вимогам. У підсумку середньостатистична сім'я має можливість заощадити до $ 1500.
За програмою платники податків, які займаються підвищенням енергоефективності житла, можуть розраховувати на пільги у сплаті прибуткового податку. Удосконалення житла включає: Ізоляцію Установку подвійних віконних рам Установку подвійних дверей Вікно в даху Енергоефективна система клімат-контролю тепловідбиваючі покрівля Енергоефективні нагрівачі води По одному з варіантів програми, яка надає безлімітний 30% -у податкову пільгу, власники житла повинні закінчити роботу з удосконалення до 2016 року. Програма передбачає компенсацію вартості матеріалів. Вона включає: Установку теплових насосів Сонячні нагрівачі води Фотогальванічні енергосистеми.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Цікаві факти про енергозбереження

Топ-10 способів енергозбереження вдома